top of page
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Masterclass Vinyasa Yoga

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022


Marlene Henny

Op zaterdag 24 september van 13.30 uur t/m 15.00 uur wordt er bij Indoor Action een unieke masterclass Vinyasa Yoga gegeven door niemand minder dan Marlène Henny. Marlène is al jaren een bekendheid in Nederland op het gebied van Vinyasa Yoga en verschillende yogaleraren van Indoor Action hebben bij haar de opleiding genoten.


Vinyasa Yoga: het vanuit de adem creëren van een flow in de overgang van houding naar houding krijgt bij Marlène een hele creatieve uitdagende dimensie. De bewegingen en overgangen zijn vloeiend en ‘verrassend’ terwijl je beweegt op de tonen van heerlijke muziek.


De masterclass kan je een extra verdieping geven in je Vinyasa Yoga beoefening maar natuurlijk ook een mooie kennismaking zijn van de weldaad van een Vinyasa Yoga workout.


Ben je geïnteresseerd in de Vinyasa Yoga Docentenopleiding? Dan is deze workshop een goede introductie om kennis te maken met deze yogastijl, de lerarenopleiding en de hoofdtrainer Marlène Henny. Ben je Lid van Indoor Action en geïnteresseerd in de opleiding? Marlène die samenwerkt met Vital Energy Center in Wageningen biedt de leden van Indoor Action een eenmalige korting van 90 euro aan! Geïnteresseerd? Mail dan naar info@vitalenergycenter.nl of schrijf je direct in via: vinyasa-yoga-opleiding-marlene-henny

bottom of page